Nog € 8.000 nodig voor 900 voedselpakketten

HUIZEN – De jaarlijkse Voedselpakkettenactie van het Albanië Comité is in vol bedrijf. Met een donatie kunnen wij die het zo goed hebben, de meest hulpbehoevende families in de bergdorpen met de feestdagen een ‘touch of Christmas’ geven.

Voor hen geen kerstbroden, kerstkalkoen of gourmetbuffetten, maar wel de allereerste levensbehoeften zoals meel, olie, suiker en rijst om de strenge winter door te komen.

Het Albanië Comité heeft minimaal € 36.000 nodig om 900 voedselpakketten à € 40 uit te kunnen delen aan de allerarmste gezinnen. De teller staat momenteel op € 28.000. Er is dus nog een tekort van € 8.000. Door de enorme prijsstijgingen zal de inhoud van de pakketten helaas minder worden dan in voorgaande jaren. Heeft u de mogelijkheid om meer te geven, dan heel graag! De Albanese bergbewoners kijken er reikhalzend naar uit. Laten we hen stralen met kerst? Uw bijdrage is welkom op bankrekeningnummer NL97 RABO 0329 9600 08 t.n.v. Stichting Albanië Comité o.v.v. ‘Voedselpakkettenactie 2022’.